vineri, 10 septembrie 2010

Burebista (1980)

Va invitam sa vizionati filmul artistic "Burebista", o sursa video interesanta pentru cautatorii de comori. Filmul a fost postat pe video.google.com prin bunavointa unui anonim si este oferit la repostare prin intermediul unui script html embed Google, deci cat timp va exista postat acolo va exista si aici posibilitatea vizionarii acestui film istoric romanesc. Acest film nu este uploadat pe Google Video de site-ul nostru sau de membri ai acestuia, deci nu este meritul nostru postarea acestui film.



In anii “70 inaintea Erei Noastre, expansiunea puternicului Imperiu Roman atinge, la sud de Dunare, bogatele tinuturi ale Dacilor uniti intr-un mare si puternic regat sub sceptrul viteazului Burebista. Proconsului Hibrida (a carui sotie este fosta iubita a unui gladiator din oastea lui Spartacus revenit la vatra) se si instaleaza intr-o cetate greceasca de la Mare. Asasinarea lui Iulius Cezar amana inevitabilul.

Ciocnirile geto-dacilor cu celtii si romanii ca si evenimente mai marunte din viata marelui rege dac, sunt scornite de imaginatia lui Mihnea Gheorghiu in “Fierul si aurul”, text anost, redundant si precar, incredintat, ulterior, publicitatii.

Sursa video : :http://video.google.com/videoplay?docid=-5507487411167465589#docid=-594944378909463890

Niciun comentariu despre subiectul „Burebista (1980)”:

Trimiteți un comentariu

  ☑ Am citit și accept Regulamentul comentariilor.