luni, 13 septembrie 2010

Cartea prin care au fost gasite comori de 2 milioane de dolari

Ce se mai gandesc unii, cum pot sa faca bani aproape din nimic... De exemplu, ingropi bijuterii de 2 milioane de dolari si castigi 20 de milioane din vanzarea cartii in care sunt indicii ascunse catre locurile unde sunt ingropate bijuterii in valoare de 20.000 de dolari fiecare.

Milioane de americani, copii sau adulti, au luat cu asalt librariile pentru a-si cumpara o noua carte in care autorul a ascuns o multime de indicii care in cele din urma ii vor conduce catre o comoara in valoare de peste doua milioane de dolari. Secrets of the Alchemist Dar e plina de indicii care conduc la 100 de inele create special de un bijutier celebru american, Aaron Basha. Oricine poate participa la aceasta cursa, singura conditie fiind cunoasterea limbii engleze.


Coperta cartii Secrets of the Alchemist Dar

Moda cartilor care contin indicii despre gasirea unor comori ascunse a fost creata de autorul Mike Stadther in 2004. In urma cu doi ani, prima sa carte A treasures trove a creat o veritabila isterie in SUA, unde mii de adulti si copii au intrat in cursa gasirii cat mai rapid a indiciilor pe care autorul le strecurase in paginile cartii. Editorul celui de-al doilea volum prezice o adevarata vanatoare globala a comorii. Pentru crearea comorii, Mike Stadther a apelat la serviciile unui bijutier apreciat in SUA, Aaron Basha, care a realizat 100 de inele a caror valoare se ridica la peste doua milioane de dolari. Mi-am dorit sa dau nastere unei vanatori globale, la care sa participe milioane de oameni. Entuziasmul creat de primul volum m-a luat pe nepregatite. Nici o clipa nu m-am gandit ca ideea cautarii unei comori pe baza indiciilor dintr-o carte va fascina atat de multi cititori. Cred ca ideea de a reuni o intreaga familie in scopul descoperirii comorii a placut cel mai mult si a generat succesul cartii. Pentru a descoperi inelele, oricine poate cauta indiciile pe care le-am ascuns in carte, in orice parte a lumii, singura conditie fiind aceea a cunoasterii limbii engleze. Pentru primul volum, A treasure's trove, Mike Stadther a lucrat opt ani: cea mai grea sarcina a fost gasirea locurilor unde ar fi putut ascunde indiciile. Astfel, nici o cheie nu putea fi ingropata, ascunsa intr-un loc periculos sau pe vreo proprietate privata. In acelasi timp, cheile trebuiau sa fie cat mai greu de gasit.

In numai o luna, A treasure's trove a urcat pe primul loc in topurile de vanzari ale cartilor pentru copii. Indiciile au fost atat de bine ascunse incat comoara a fost gasita la un an de la lansarea cartii, in octombrie 2005.

Niciun comentariu despre subiectul „Cartea prin care au fost gasite comori de 2 milioane de dolari”:

Trimiteți un comentariu

  ☑ Am citit și accept Regulamentul comentariilor.