marți, 7 septembrie 2010

Comoara din mijlocul Drumului National 57 B

Este criza, asa ca banii nu mai sunt pe toate drumurile. Totusi, un cautator de comori s-a apucat sa sape chiar in zona unui drum national din judetul Caras-Severin, convins ca va descoperi un tezaur dacic.


Fix in mijlocul Drumului National 57 B, care leaga Baile Herculane de Resita, niste barbati s-au apucat joi sa caute o comoara. Pus pe treaba a fost in special seful lor, cuprins de febra aurului, care, in caz ca va-ntrebati, a avut acte in regula pentru excavatii.


Dezamagirea a fost totala insa cand a vazut ca tot sapa, sapa, si nimic...

Vestea a zburat, iar localnicii nu si-au putut stapani curiozitatea. Un sens al drumului national era blocat, dar nu le pasa catusi de putin. Toata lumea voia sa vada comoara.

Dupa mai multe ore de sapaturi, sub supravegherea unui arheolog, oamenii s-au lasat pagubasi. Aurul dacilor nu voia in ruptul capului sa se lase descoperit si, in plus, autorizatiile expirau in 24 de ore.

Vanatorul de comori s-a apucat acum sa astupe groapa si sa refaca asfaltul, asa cum i-a fost intelegerea cu autoritatile. Deocamdata a cheltuit pe sapaturi peste 5000 de lei, dar spera sa-si scoata banii odata ce va gasi primul tezaur. In existenta caruia, desigur, crede cu tarie... Sursa:http://stirileprotv.ro/stiri/eveniment/au-cautat-comoara-de-la-bozovici-si-n-au-dat-de-nimic-poate-data-viitoare.html

Niciun comentariu despre subiectul „Comoara din mijlocul Drumului National 57 B”:

Trimiteți un comentariu

  ☑ Am citit și accept Regulamentul comentariilor.