miercuri, 16 februarie 2011

Carti online gratuite despre comori, arheologie si istorie

In cautarile mele pe internet, am gasit diverse site-uri care posteaza carti interesante de istorie si arheologie, in care cautatorii de comori si nu numai pot sa citeasca diverse informatii legate de unele tezaure sau poate chiar date utile cercetarilor. Nu putem sa hostam aceste carti pe prezentul blog ( trebuie respectat dreptul de autor, asa este corect ), dar pot sa va arat link-urile directe unde sunt hostate de catre alte site-uri aceste carti complete, precum si paginile unde au fost gasite respectivele linkuri, pagini unde probabil veti gasi mai multe carti. Astfel oferim si o metoda gratuita de promovare a respectivelor site-uri si carti oferite de acele site-uri, dar si o modalitate prin care orice cititor al blogului nostru poate indica la comentariile acestui articol, ce carti a mai gasit pe internet legate de acest subiect al cautarii de comorii si istorie, link-uri care vor fi updatate in prezentul articol. Singura conditie este ca acel link sa fie direct si catre o lucrare completa si gratuita, oferita de catre site-ul autorului sau de catre site-ul care gazduieste opera autorului in mod legal. Nu ne intereseaza sa promovam linkuri catre lucrari uploadate in mod ilegal prin Rapidshare, Megaupload sau alte asemenea hosturi de upload fisiere.


De asemenea, ar fi indicat sa vizitati periodic acest articol, fiindca va fi mereu updatat, prin adaugarea de noi link-uri catre astfel de carti si lucrari, pe masura ce acestea vor fi descoperite sau indicate de catre cititorii blogului sau chiar de catre autori. Daca respectivele site-uri care hosteaza cartile vor sterge unele lucrari, nici link-urile de aici nu vor mai fi din pacate functionale. De asemenea, daca vor limita accesul pe baza de abonament sau cont, va trebui sa urmati intstructiuniile si conditiile de pe acele site-uri. Noi nu hostam pe acest blog nici un fisier sau document Word sau Pdf, ci doar indicam linkurile ( legaturile directe ) catre aceste lucrari, asa cum sunt oferite de site-urile respective, ajutand la promovarea lor. De asemenea, nu ne asumam nici o responsabilitate privind acordurile pe care le au respectivele site-uri cu autorii lucrarilor respective, fiindca nu le cunoastem, dar prezumam buna-credinta atunci cand le promovam. Orice persoana care dovedeste interes in stergerea unei lucrari, care este promovata si printr-un link in acest articol, trebuie sa se adreseze site-ului respectiv care a hostat lucrarea respectiva ( unde duce respectivul link prin click ) . Noi nu avem posibilitatea de a actiona in administrarea altor site-uri care nu ne apartin. Totusi, daca autorii lucrariilor respective doresc sa nu le mai fie promovata lucrarea prin link direct sau indirect in prezentul articol ( desi este putin probabila aceasta cerere de stergere a unui  link de promovare catre site-ul unde este lucrarea este hostata ), noi suntem de acord sa stergem acel link, chiar daca nimeni nu te poate obliga in mod normal sa stergi un simplu link. Cererea trebuie scrisa la comentarii.

Linkurile catre lucrarile complete trebuie scrise la comentarii in felul urmator: Autorul, titlul lucrarii, link-ul direct catre carte si Pagina web unde a fost gasit respectivul link

Este posibil sa fie nevoie sa instalati Adobe Acrobat Reader ( gratuit ) pentru a putea citi aceste carti.

LISTA CARTI (LINK-URI CATRE DIVERSE LUCRARI COMPLETE SI GRATUITE )

Autor(i) -  Titlul cu link direct catre carte ( Pagina web unde a fost gasit respectivul link )

Vasile Pârvan - Începuturile vieţii romane la Gurile Dunării ( link gasit aici )

Vasile Pârvan - Cetatea Ulmetum - Partea 1 , Partea 2.1, Partea 2.2, Partea 3 ( link-uri gasite aici )

Vasile Parvan - Cetatea Tropaeum. Consideraţii istorice. ( link gasit aici )

Vasile Pârvan - Contribuţii epigrafice la istoria creştinismului daco-roman. ( link gasit aici )

Vasile Pârvan - Histria VII. Inscripţii găsite în 1916, 1921 şi 1922 ( link gasit aici )

Vasile Pârvan  - M. AURELIS VERUS CAESAR ŞI L. AURELIUS COMMODUS  ( link gasit aici )

Vasile Pârvan - DACIA - CIVILIZAŢIILE STRĂVECHI DIN REGIUNILE CARPATO-DANUBIENE ( link gasit aici )

Vasile Pârvan - GETICA - O PROTOISTORIE A DACIEI ( link gasit aici )

Vasile Pârvan - Memoriale ( link gasit aici )

Niciun comentariu despre subiectul „Carti online gratuite despre comori, arheologie si istorie”:

Trimiteți un comentariu

  ☑ Am citit și accept Regulamentul comentariilor.