marți, 15 februarie 2011

Schimbari pe Hartacomorii.blogspot.com

Buna ziua! Dupa cum bine ati observat, au fost efectuate cateva schimbari grafice in site-ul HartaComorii . Au fost necesare, fiindca site-ul a inceput sa castige zilnic noi vizitatori, iar, pe langa articolele pe care incercam sa le scriem zilnic, era necesara si o cosmetizare. Sper sa vi se pare placute aceste schimbari, chiar daca vor ingreuna probabil incarcarea paginilor in browser, cu cateva secunde, la cei cu viteza mica la internet.


De asemenea, va multumim pentru ca ati fost alaturi de noi in tot acest timp de cand am lansat acest site pe platforma Blogger, citind si comentand diversele articole. Cu aceasta ocazie, va aduc la cunostiinta ca a fost efectuat si un upgrade la modalitatea de abonare la noutatile de pe site. Astfel, toti cei care v-ati abonat pe calea clasica prin Blogger, nu mai trebuie sa intrati neaparat in contul Google pentru a vedea noutatile de pe site. Va puteti abona simplu, introducand email-ul dvs, in dreapta paginii, iar articolele le veti primi gratuit prin email, de fiecare data cand va fi scris un nou subiect. Dupa introducerea emailului, e necesar sa confirmati in emailul dvs. aceasta abonare ( asa solicita FeedBurner, cel care furnizeaza acest serviciu ) .

Speram ca am fost pana acum pe placul majoritatii cititorilor nostri si va promitem ca si pe viitor, in limita timpului disponibil, va vom prezenta cat mai multe articole in premiera, precum si alte articole interseante, reviziute si adaugite, despre aceasta pasiune care incepe sa prinda amploare si in Romania, aceea de a cauta comori, istorie si de a descifra misterele trecutului. De asemenea, speram ca ne veti ajuta sa dezvoltam aceasta comunitate, prezentand printr-un simplu link site-ul Harta Comorii, trimis prin Yahoo Messenger sau Skype, postat pe Facebook sau Hi5 sau prin orice alta modalitate de comunicare. Va multumim !

4 comentarii despre subiectul „Schimbari pe Hartacomorii.blogspot.com”:
Anonim spunea...

Faceti o treaba buna, continuati asa si nu plecati urechea la barfele si jignirile invidiosilor.

Nicu spunea...

cel mai tare blog. ne place foarte tare. in sfarsit ceva interesant de citit in romania. ne-am saturat de curve, pseudovedete, politica si criza. pierd ore intregi in fiecare weekend citind aici. ar trebui sa bagati reclame cu detectoare de metale, am un prieten care are firma de detectoare o sa ii arat blogul sa faca reclama la dumeavoastra inainte sa il vada altcineva. macar atat pot sa fac si eu

HD Satelit România spunea...

Ok, va mutumim pentru apreciere si recomandari.

HD Satelit România spunea...

Deocamdata suntem la inceput, avem doar cateva luni de cand am lansat acest site, nu stim daca se preteaza la publicitate platita, la o medie de 1000-1500 de afisari zilnice si 400-500 de vizitatori unici pe zi deocamdata ( e adevarat, foarte bine targetati, toti posibili cumparatori de detectoare de metale ). E adevarat ca dupa unele cuvinte de cautare ( de exemplu "comori", "harti comoari", "detectoare comori", "detectoare metale pretioase" etc.) suntem printre primele locuri in Romania, dar nu cred ca se justifica inca publicitate platita de diverse firme special pentru acest site.

Trimiteți un comentariu

  ☑ Am citit și accept Regulamentul comentariilor.