luni, 16 mai 2011

Ce poate face blonda din imagine cu un detector de metale ?

Blonda din imagine nu are in mod obisnuit nici o legatura cu cautarea de comori, dar a devenit brusc o mare pasionata a detectiei de metale.  Nu vreau sa ne transformam intr-o revista de can-can, dar aceasta stire m-a facut oarecum sa zambesc si nu m-am putut abtine sa nu o aduc si la cunostiinta dvs. Poate nu cunoasteti intamplarea din vara trecuta cand actriţa Jennifer Ellison ( foto ) s-a transformat într-un mare vanator de comori, dupa ce a pierdut inelul ei de nuntă într-o parc-safari. Blonda era foarte suparata de pierderea extrem de pretiosului "artefact" si nici nu avea de gand sa il lase a fi descoperit peste vreo mie de ani de vreun pasionat cautator de comori.


Asadar, peste cateva zile, Jennifer a revenit cu un detector de metale in parcul cu o suprafata de 120 de acri  si inconjurata de ragete de lei, tigrii, bizoni sau rinoceri  şi a inceput sa foloseasca cu speranta detectorul de metale ( nu stim cum a invatat asa de repede sa il utilizeze...  :), poate a fost ajutata de ceva "specialisti"... )


"Am inchiriat un detector de metale cu 20 de lire. Pot sa spun ca sunt cele mai cu folos 20 de lire pe care le-am cheltuit", a declarat vedeta. "Le-am cerut tuturor pe pagina mea de Twitter să spuna pentru mine o rugăciune către Sfatul Anton, pentru a ma ajuta sa gasesc inelul si se pare ca rugaciunea a fost auzita. Dupa mai multe ore de cautari, am găsit inelul în zona parcarii".


Jennifer, care se căsătorise in 2008 în Mauritius, cu boxerul semi-pro Rob Tickle, a spus: "A fost inelul meu de nunta şi nu mi-a venit sa cred că l-am găsit. Sunt atât de fericita! " Actrita si boxerul au fost extrem de fericiti, s-au îmbrăţişat şi sărutat atunci când ea a pus din nou pe deget inelul."  Managerul parcului-safari, Gary Gilmour, a spus: "Este o veste fantastica că Jennifer si-a recuperat inelul de cununie. Toată lumea de la Blair Drummond Safari Park a fost fericita sa o ajute."


Articol in premiera in Romania, prezentat de catre site-ul nostru Harta Comorii.

Niciun comentariu despre subiectul „Ce poate face blonda din imagine cu un detector de metale ?”:

Trimiteți un comentariu

  ☑ Am citit și accept Regulamentul comentariilor.