luni, 13 iunie 2011

Descifreaza codul lingourilor chinezesti din aur - Misterul a 300 de milioane de dolari te asteapta

În anul 1933, 7 lingouri din aur au fost fabricate în China. Despre aceste lingouri, care au gravate litere chinezeşti, imagini şi criptograme,se crede ca ar face referire la certificate de depozit în băncile americane şi la o tranzacţie de peste 300 de milioane de dolari. Daca este adevarat sau nu, inca nimeni nu stie cu siguranta. Bine inteles, poate ascunde chiar locatia secreta a unui depozit in valoare de 300 milioane de dolari, o adevarata comoara ...
Se pare că şapte lingouri de aur ar fi fost emise pentru generalul Wang din Shanghai, China, in anul 1933.  Deloc surprinzător, există un litigiu cu privire la validitatea cererii de depozit. Pentru a rezolva litigiul e necesar ca cineva sa desifreze criptogramele de pe bare. Nimeni nu a realizat insa o teorie dovedita stiintific cu privire la semnificaţia lor. Cercetatorii care le studiaza sunt de asemenea în imposibilitatea de a decodifica complet criptogramele. Doar scrierea chinezeasca a fost tradusa. Se pare ca in aceasta este vorba despre o tranzacţie de peste 300 milioane dolari. De asemenea, se referă si la aceste bare de aur, care cantaresc in  total 1,8 kilograme.

Si cum romanii sunt persoane inteligente, m-am gandit sa va aduc in atentie imaginile acestor lingouri, poate sunteti dumneavoastra in stare sa desifrati aceste coduri. Cu siguranta ca beneficiarul acestor 300 de milioane de dolari vă va oferi o recompensa substantiala. Asadar, descifrarea acestui cifru chinezesc de aur reprezinta o sansa de imbogatire rapida, chiar mai mare decat descoperirea fizica a unei comori :) Sursa: iacr.org ( PS: Click pe imagini pentru marire).







3 comentarii despre subiectul „Descifreaza codul lingourilor chinezesti din aur - Misterul a 300 de milioane de dolari te asteapta”:
Anca Maties spunea...

spuneai ca a fost descifrata scrierea de p ele? se gaseste undeva pe net exact ce scrie?macar in engleza?

Anonim spunea...

Doar scrierea chinezeasca a fost tradusa. Atat! Este vorba de o tranzactie de cateva sute de milioane de dolari in traducere, asa cum scrie si in articol.

Florin Croitoru spunea...

Pozele sînt neclare. Se vede totuşi că sînt scrise texte cu litere latine despre care ni se spune în articol că ar fi cifrate. Pe ultima poză se văd semnături făcute de mînă, adică scrisul de mînă e copiat pe lingou.
E curios că nu a fost spart pînă acum codul cu care s-a lucrat.Aşa complicat să fie?

Trimiteți un comentariu

  ☑ Am citit și accept Regulamentul comentariilor.