vineri, 2 decembrie 2011

A descoperit 4 kg de aur nativ, în valoare de aproape o jumătate de milion de dolari

Un geolog american a descoperit o bucată de aur în greutate de aproximativ 4 kilograme, astfel încât căutătorii de aur şi-au îndreptat din nou atenţia asupra sud-vestului Statelor Unite.



Aurul descoperit de geologul Fred Holabird s-a vândut la o licitaţie cu suma de 460.000 de dolari.



Descoperitorul intenţionează să revină în locul unde a găsit aurul şi să continue căutările, folosind de această dată o aparatură mai performantă de detecţie a metalelor preţioase. Fred Holabird nu este unicul căutător care reînvie "goana după aur". Descoperirea sa a creat o adevărată senzaţie printre căutătorii de comori, care se vor îndreapta cu siguranţă către centrul Californiei.

Perspectiva unei noi goane după aur reprezintă o mare oportunitate pentru locuitorii cu afaceri din zonă. Hotelierii şi proprietarii de magazine ar putea avea profituri mai mari, graţie căutătorilor de aur care vor sosi in zonă.

Locul exact unde a fost găsită bucata de aur nu este ştiut însă de nimeni în afară de cel care a descoperit imensa "pepită". Aşadar, cei care vor să se îmbogăţească rapid vor avea probabil mult de căutat pâna vor găsi aur.

Niciun comentariu despre subiectul „A descoperit 4 kg de aur nativ, în valoare de aproape o jumătate de milion de dolari”:

Trimiteți un comentariu

  ☑ Am citit și accept Regulamentul comentariilor.