luni, 9 ianuarie 2012

Garrett Pro-Pointer - Un mic "detector" de metale

Astăzi vă prezint un instrument interesant pentru pasionaţii de metal detecting. Cât este de util decideţi dvs. Noi nu am avut ocazia sa testăm un asfel de instrument, dar vom incerca să sintetizăm pentru dvs. cateva concluzii despre acest mic detector de metale, folosind informaţii pe care le-am citit pe diverse website-uri de profil din intreaga lume.

Cu ajutorul Garrett Pro-Pointer Metal Detector ( Pinpoint Probe ) puteţi găsi mai rapid obiectele metalice în pământ, printre bucăţile de sol rezultate în urma săpăturilor efectuate de către dvs. Acestă "sondă" este dotată cu avertizare sonoră şi vibraţii. Intensitatea avertizării sonore creşte atunci când sonda este mai aproape de obiectul căutat. Bineînţeles, există şi multe alte utilizări ale acestei sonde, cum ar fi căutarea în pereţi.

Sonda cantareste 190 grame si are aproximativ 230 mm lungime.

Se pare ca nu este nici un instrument mare consumator de energie electrica, fiindca la o utilzare normala si folosind acumulatori de calitate, sonda de detecţie metale oferă funcţionalitate chiar mai mult de o zi. Mai exact, când se foloseşte un acumulator alcalin, unitatea va functiona 25-30 de ore de cautari. Dacă însă tensiunea bateriilor scade sub 8 volţi, ar trebui să fie schimbate pentru a menţine performanţa de căutare şi detecţie maximă.

Fiind rezistent la apă, acest mic detector de metale poate fi spălat cu apă şi poate fi utilizat chiar şi pe ploaie. Inclusiv butonul de pornire / oprire este bine protejat impotriva accesului apei. Când lucraţi într-un câmp plin de noroi, îl puteţi proteja înfăşurându-l într-o pungă de plastic strânsă în jurul sondei cu o banda elastică. Acestă metodă va păstra sonda curată şi vă va salva foarte mult din timpul necesar muncii de curăţare a sondei, după utilizarea acesteia.

Construit cu fiabilitatea şi calitatea cu care firma Garrett şi-a obişnuit clienţii, instrumentul este extrem de rezistent si durabil si nu vă va dezamăgi. Pachetul in care este comercializat Pro-Pinpointer Metal Detector include şi un toc gratuit, în care acest mini-detector de comori poate fi transportat la cureaua dumneavoastră uşor.

Atunci când detectează o ţintă, acest instrument activează automat un LED propriu, care iluminează zona posibilă a existenţei obiectului metalic. Această funcţie va ajuta utilizatorul să vadă locaţia obiectelor sau relicvelor căutate şi să le identifice în condiţii de lumină slabă. Zona de detectare a sondei este pe întreaga sa lungime, asa cum afirma producatorii acesteia în prospectul produsului.



Garret Pro-pointer poate să fie un instrument inestimabil, uneori economisind timp preţios atunci când localizarea exactă a obiectivelor in sol este greoaie. Multi detectoristi au afirmat pe diverse forumuri ca nu folosisera un astfel de instrument in cautarile lor, insa abia atunci cand l-au utilizat prima data si-au dat seama cat este de util.

"Este unul din acele lucruri de care credeti ca nu aveţi nevoie, până când nu aţi folosit unul", scriau utilizatorii sai pe un cunoscut forum de specialitate." A doua zi dupa ce l-am folosit prima data, am plecat din nou la cautări, dar nu am mai luat Garrett Pro-Pointer-ul cu mine. Parcă simţeam ca imi lipsea ceva."

Stim ca declaratia acestui utilizator pe respectivul forum seamana a teleshoping, insa am citit chiar eu parerea sa si detectoristul parea entuziasmat.

Pe site-ul producătorului, preţul acestui instrument pentru metal detecting este undeva pe al 110 Euro.

Acum duneavoastra hotărâţi cat de util este si daca va ajută să economisiti timp in căutarile dvs.

Eventual, daca doriti sa puneti intrebari, le puteti scrie la comentariile acestui articol.

De asemenea, daca detineti un astfel de mini-detector de metale Garrett Pro-Pointer ar fi interesant sa ne impărtăşiti si celorlaţi cititori experienţele si parerile personale despre acest instrument pentru cautătorii de comori.

4 comentarii despre subiectul „Garrett Pro-Pointer - Un mic "detector" de metale”:
Anonim spunea...

de unde as putea sa cumpar? ca de o saptamina tot caut un site romanesc care vinde, dar nu gasesc... ! ajutatima !
adresa mea gajda345@yahoo.com sau dati raspuns aici
multumesc

Anonim spunea...

incearca in bulgaria la mdetectors.bg sau la nugget.at dorin

Anonim spunea...

este un accesoriu util.eu am achizitionat de le rodetectors.com .au transposrt gratuit.problema ea ca mi-a cazut in apa sarata la vreo 5 m .l-am recuperat dar era oxidat si distrus pe interior.integratele puscate.acum nu stiu unde l-as mai putea repara.nu chiar toate componentele sunt afecatate dar e de lucu la el.in romania o fi vreun specialist?garantia lor se asigura in germania asa ca...am cam ramas cu paguba.totusi astept pareri .nadgo70@yahoo.com

Anonim spunea...

Ai ramas cu paguba oriunde pentru ca daca intra la apa este vina ta si nu mai e valabila garantia.
Bine ca ai chemat scafandrul sa til gaseasca la 5 metri si sa til inapoieze. Ai mai platit si scafandrul cu 800 lei ca doar nu til scotea moca. Asa ca ai paguba la paguba ca asa este in poveste, si m-am urcat pe-o sa si vam spus povestea mea. Noapte buna copii.

Trimiteți un comentariu

  ☑ Am citit și accept Regulamentul comentariilor.