miercuri, 20 martie 2013

Detectorul de metale White Coinmaster Pro

Despre detectorul de metale White's Coinmaster Pro, renumitul său producator spune ca este detectorul care face diferența.

Adica nu vei mai săpa după cuie, capace sau bucati de metal, si totul il poti face cu o simpla apasare de buton. Si astfel vei avea trei sunete diferite, unul de tonalitate joasă pentru fier si cuie, unul de tonalitate ridicata pentru argint si unul de tonalitate medie pentu bijuterii si monede de aur. Deci chiar nici nu mai e nevoie sa urmaresti ecranul, sunetul fiind suficient.



Detectorul de metale White Coinmaster Pro este bun atat pentru incepatori , cat si pentru avanasati.

Este un detector de metale ideal pentru a cauta monede, producatorul afirmand ca poate face discriminare si pana la 5 ori mai bine decat alt detector. Totusi aici ne punem un semn de intrebare.

După ce ați detectat o posibilă țintă, ecranul vă arată cât de adanc veti săpa. Nu mai trebui realizate masuratori suplimentare, totul este afisat  pe ecran in mod automat!

Are 5 modalitati de discriminare. Se regleaza astfel încât să poți alege ce vrei să vezi și auzi, deci auzi si vezi totul sau doar lucrurile bune.

Sensibilitatea e reglabilă. Poti maximiza adâncimea de detectare în ce moment doresti.

Are PinPoint / All-Metal Mode, care fac mai usoara localizarea tintei

Detectorul de metale White Coinmaster Pro este robust, rezistent la apa in privinta panoului de control.

Greutatea totală a detectorului este putin peste 1 kg..

Are alarma de baterie aproape descarcată, detectorul fiind alimentat de doua baterii de 9 Volti. Durata de utilizare a bateriilor este de peste 20 de ore.

Este reglabil si poate fi utilizat atat de adulti, cat si de copii.

Are bobina de cautare de 9-inch, rezistentă la apa.

Pretul detectorului de metale White Coinmaster Pro e undeva la 280-300 euro.

Iata si un filmulet de prezentare al detectorului:


Si inca un videoclip:


Eh, cam aici se incheie review-ul prezentat de producator, pe care am incercat sa il traducem pentru dvs. Dar ce spun cumparatorii pe diverse site-uri si forumuri straine despre detectorul de metale White Coinmaster Pro? Ia sa vedem...

Steve: L-am cumpărat cu aproximativ o lună în urmă, nu am avut niciodată un detector de metale înainte. Prima zi am mers pe o plajă locală și a venit acasă cu 6 dolari. În schimb, soția mea a inceput sa ma certe: "De ce ai cumparat asta ?". Asa ca am mers impreuna cu ea in curtea noastra si in câteva minute am găsit verigheta pierduta acum 2 ani. De atunci nu ma mai cearta nevasta. Sunt multumit de detectorul, dar nu e prea bun in apropiere de apă sărată. De altceva nu ma pot plânge.
Terry L-am cumparat de o saptamana si jumatate si am gasit pana acum 2.99 $. Nu am gasit inca nimic de argint. M-am obisnuit deja cu setarile si comenzile. Dar sper ca voi gasi ceva bijuterii, poate chiar o comoara. Poate comoara e chiar in spatele casei mele. Imi place acest detector.
Tony: Il am de 6 luni si am gasit 5 inele de argint si 15 monezi, toate de argint. E bun la detectie, insa doar până când dai de vreo doza de Cola ingropata, atunci cam sapi degeaba. Dar in rest sunt multumit de el, mai ales ca face diferenta corect intre diversele obiecte si metale.
BB: Am fost cu el prin parc. Am gasit niste monezi vechi si o bucata de fier. Am gasit si un semn cu "Trecerea interzisă", pe care l-am atarnat acasă la mine de un copac. Am gasit si un clopoțel si cateva monezi de cupru.
Ken: Mi se pare ca are adancimea de detectie mică si uneori bipăie cand nu trebuie sau nu bipăie când trebuie.
Will: Merge bine si are semnal clar 15-20 de centimetri. Am gasit cu el un inel de aur pe care am obtinut 128 de dolari. E un detector bun la pretul lui, recomand.
Nicholas: Il am de doua luni si am gasit cateva monede vechi cu el, unele si de argint. Uneori parca sunetul e neclar si sap gropi mari fara folos, dar intotdeauna gasesc ceva acolo, asta e sigur.
Harry: Am chemat un prieten pe la mine, care are detector de la alta firma, dar cam la acelasi preț, si a recunoscut ca e mai bun detectorul meu White Coinmaster Pro si ca isi va cumpara si el.

3 comentarii despre subiectul „Detectorul de metale White Coinmaster Pro”:
Anonim spunea...

este de vanzare? eu nu vad pretul ........

Administrator spunea...

Site-ul Harta Comorii nu vinde detectoare de metale. Exista diverse alte siteuri si firme care se ocupa de comercializare. De exemplu vă pot recomanda din România firma Annita Hightech Group, care are site-ul:

detectoare-metale.ro

Sunt foarte seriosi si cel mai important, cei de la Annita ofera informatii detaliate, explică functionalitatea detectoarelor de metale, pentru a cumpăra detectorul pe cel mai potrivit pentru dvs. La ei nu dai doar o comanda ca pe alte siteuri, stii ce cumperi inainte sa cumperi, ca e pacat sa dai banii pe un detector care nu satisface nevoile hobby-ului tău. Asa că e mai bine sa stii dinainte caracteristicile, functionalitatile, performantele si utilizarea si cei de la Annita sigur vă vor ajuta cu acestea.

Anonim spunea...

Buna ziua.Ce pot sa va spun este ca acest detector este foarte performant pentru pretul la care poate fi achizitionat.Uitativa pe filmuletele de pe youtube si nu gasiti undeva ca sa dea semnale false,este un detdctor tacut si cand bipuie acolo sigur gasiti ceva.Detecteaza moneda de 4 cm. la o adancime de 12" adica 30 cm. Alte detectoare cu bataie mai lunga la acelasi pret dau si semnale false si sapi degeaba.Este inca un detector performant pentru varsta lui.

Trimiteți un comentariu

  ☑ Am citit și accept Regulamentul comentariilor.