marți, 13 mai 2014

Pulse 8X Pro, teste la sol și sub apă

Pulse 8X este cel mai performant detector cu puls de inductie al al producatorului JW Fishers. Este alegerea profesionistilor. Detectorul Pulse 8X este folosit de armata, politie, are uz comercial sipentru recuperari subacvatice in toata lumea. Constructia robusta a acestui detector il face ideal pentru aplicatii comerciale si detectorul preferat al multor vanatori de comori profesionisti.




Faima acestui detector de metale cu puls inducție este capacitatea sa de a ignora mineralizarea din sol menținând în același timp sensibilitatea ridicată la toate obiectivele din metal. Pulse 8X nu este afectat de apă sarata puternic mineralizată, corali, roci cu un conținut ridicat de fier, sau nisip magnetic (negru), toate aspectele la care detectoare convenționale intampina probleme.
De asemenea, raza de detecție este afectată de mediul dntre detectorul de metale și metale țintă. Performanța nu se schimbă chiar dacă detectarea se face prin aer, apă, nămol, nisip, sau coral solid.

Pulse 8X este susținut de garantia de doi ani exclusiva de la FISHERS, necondiționată.

Pulse 8X este competitiv cu performanța unităților și echipamentelor de top. Foarte intuitiv, are un indicator si un raspuns pentru tinte excelent. In plus dispune de o constructie rezistenta pentru segmentul comercial.



Pentru uz subacvatic sau de utilizare a terenurilor, detecteaza toate metalele, și nu va detecta minerale.



Sursa informatiilor si alte detalii gasiti aici: detectoare-metale.ro

3 comentarii despre subiectul „Pulse 8X Pro, teste la sol și sub apă”:
Anonim spunea...

Beton detectorul asta dar cat poate sa coste la noi, vreo 2.000 de euro.
Merita cumparat la pachet cu un costum de scafandru si buteli de oxigen.
Dar mai ai nevoie si de o mare unde poti cauta nestingherit. Si pentru ca la noi nu te lasa smecherii din Constanta trebuie sa iti cumperi si un bilet de avion Bucuresti - Florida dar numai dus ca vei deveni bogat si nu te mai intorci in Paradisul asta.
Jw Fishier pulse 8

https://www.youtube.com/watch?v=PnaEdt-AGNM

Anonim spunea...

Vezi ca detectorul asta functioneaza si la sol, nu doar sub apă.

Anonim spunea...

Dai tu 2500 euro pentru detectie la sol cand el este conceput etans pentru imersiune la adancime plus conectori si surubaraie si tevaraie din inox ca sa nu rugineasca de la apa sarata.
Pentru detectia la sol cu atata banet cumperi ultimul tip de Garrett. sau alta scula traznet dupa care saliveaza multi.

Trimiteți un comentariu

  ☑ Am citit și accept Regulamentul comentariilor.