joi, 24 martie 2016

Filmul artistic "Comoara lui Decebal" va avea premiera în 2018

O veste bună pentru pasionatii de istorie, filme românesti si tezaure: va fi realizat filmul "Comoara lui Decebal", o productie cu buget consistent si actori profesionisti, a carei actiune se desfășoara la finalul razboaielor dintre Decebal si Traian, cand romanii ocupaseră o parte din Dacia.


In incercarea de a salva tezaurul, Decebal trimite un sacerdot dac in periculoasa misiune de a ascunde comoara în munți, în conditiile in care romanii deja blocasera căile de retragere. Impreuna cu luptători de elită, sacerdotul dac își începe aventura intr-o o călătorie prin cele mai spectaculoase peisaje din Munții Carpați, într-o confruntare cu natura si cu romanii care încearcă să captureze tezaurul. Filmul se va axa nu doar pe aventuri si actiune, ci si pe punerea in valoare a dimensiunii spirituale a culturii geto-dacilor.

Scenariul este realizat de catre Daniel Roxin cu consilierea dramaturgului, regizorului și actorului Mihai Gruia Sandu, iar subiectul generos al filmului i-a convins deja pe trei dintre actorii importanți ai cinematografiei românești să susțină realizarea acestui film. De asemenea, Yoshio_Iizuka ( un actor și cascador japonez cu o mare experiență în coregrafia scenelor de luptă si care l-a dublat pe Johnny Depp în serialele "Pirații din Caraibe" ) va participa la realizarea filmului impreuna cu Vasile Lupașc, multiplu campion mondial la arte marțiale, care va începe în viitorul foarte apropiat conceperea unor coregrafii de luptă.

Lansarea filmului se va face în anul 2018, cu ocazia sărbătoririi a 100 de ani de la Marea Unire din 1918.

Mai multe imagini si informatii gasiti pe websiteul filmului "Comoara lui Decebal". Dorim echipei succes in realizarea acestui proiect cinematografic deosebit.

Niciun comentariu despre subiectul „Filmul artistic "Comoara lui Decebal" va avea premiera în 2018”:

Trimiteți un comentariu

  ☑ Am citit și accept Regulamentul comentariilor.