marți, 7 septembrie 2010

Fost deputat, caut comori...

Un fost deputat PSD de Prahova s-a hotărât să găsească aurul ascuns de daci.


Acesta vrea să devină căutator de comori. Până acum a găsit o monedă de prin 50 şi ceva, după cum a declarat chiar el.

Cautatorul şi-a stabilit şi o ţintă clară. Vrea să găsească aurul dacilor îngropat nu la Sarmizegetusa, ci în preajma Ploieştiului. Aşa că şi-a cumpărat din America un performant detector de metale, pe care a dat peste 2.000 de euro.

Localnicii din zona siturilor arheologice prahovene strâmbă din nas când aud că o comoară zace neştiută poate chiar lângă casele lor. Sursa: http://stirileprotv.ro/stiri/politic/ieri-parlamentar-azi-c-ut-tor-de-comori.html3 comentarii despre subiectul „Fost deputat, caut comori...”:
Anonim spunea...

Domnule parlamentar,nu trebuie să cauţi,intră pe mână cu tanti Nuţi şi se rezolvă.Sau,NU cumpărai sărăcia aia de detector şi era O.K.

Cristi-Tg.Mures spunea...

Povesti de adormit copii cu detectorul de 2000 de euro! Acel detector pe siturile de specialitate nu face mai mult de max 1000 dolari ,adica cca 800-850 euro! Si cu gasirea de comori ma pufneste risul,el crede ca tot idiotul cu un detector va gasi vre-o comoara? Din 1 milion poate unul,dar i bine cind omul mai viseaza ca-l tine in viata mai mult timp.
Tin sa va felicit pt acest site,este f frumos si interesant,stima

Anonim spunea...

Pietene, nu ai cumparat detectorul potrivit, mai intreaba...Gelu Bucuresti

Trimiteți un comentariu

  ☑ Am citit și accept Regulamentul comentariilor.