vineri, 14 ianuarie 2011

Un club al cautatorilor de comori de peste ocean ...

Nu stiu cate cluburi de cautatori de comori, in adevaratul sens al cuvantului, functioneaza in Romania. Nu acesta este subiectul prezentului articol. Insa va voi prezenta un club de cautatori de comori din America.


The Three Forks Treasure Hunters din Oklahoma este o organizatie nonprofit care a fost infiintata în februarie 1983. Scopul acestei organizatii ete promovarea hobby-ului detectiei de metale.
Calitatea de membru este deschisă pentru public, singura cerinţă fiind că toţi membrii urmeze Codul de etică al clubului. Taxa pentru club este infima, 25 de dolari pe familie anual.



Pe langa intalnirile saptamanale dintre membrii clubului, unde dezbat noutatile si stirile de ultima ora din domeniul detectiei de metale si al vanatorii de comori, membrii clubului mai desfasoara diverse activitati de cercetare, de cautare in grup si de conservare a diferitelor sit-uri arheologice. Oricum, activitatile sunt mult mai diverse.


In continuare va voi prezenta cateva fotografii cu membrii clubului si activitatile desfasurate. Nu avem nici o legatura cu acest club, de aceea va rog sa nu postati aici cereri de intrare in club, aceste informatii fiind preluate de aici: http://www.threeforkstreasurehunters.org/ .





Important este totusi, daca sunteti membri ai vreunui club din Romania dedicat cautatorilor de comori, sa faceti cunoscuta existenta respectivului club la comentariile acestui articol, mai jos, eventual furnizand si date de contact sau pagina web, pentru eventualii doritori. Este in avantajul dumneavoastra.

Un comentariu despre subiectul „Un club al cautatorilor de comori de peste ocean ...”:
Anonim spunea...

oameni care se respecta. frumoasa atmosfera. ce batran e tataie ala cu detectorul :P

Trimiteți un comentariu

  ☑ Am citit și accept Regulamentul comentariilor.