vineri, 22 martie 2013

Detector metale Garrett Ace 250

Detectorul metale Garrett Ace 250 este recomandat de către producator pentru căutare de monezi, concursuri de cautare, cautare pe plaja cu nisip uscat sau la apă dulce, dar și pentru căutari de bijuterii, de artefacte istorice, precum si în case sau locații parăsite.


Caracteristici principale:

Electronic Pinpointing: pentru a localiza cu precizie tinta si timpul de recuperare

Acceptare / respingere Discriminare: pentru a modifica tiparele de discriminare

Cinci moduri de căutare: 5 modele pre-stabilite de discriminare sau posibilitatea de a crea propriul dvs. model de discriminare: toate metalele (zero discriminare), bijuterii, artefacte, monede, pinpoint, customizat.



Indicator continuu de adîncime moneda: pentru a determina adâncimea țintei

Indicator Stare baterie: nivelul bateriei este afisat continuu

Bobine de cautare interschimbabile din seria ACE.

Date țintă: ușor de citit pe ecranul LCD mare

Controale: butoane cu functionare One-Touch

Suport mână reglabil


Conector jack pentru căști.

Baterii sau acumulatori compatibili



Utilizarea modului Pinpoint la detectorul de metale ACE 250

Identificarea tintei cu ACE 250 este una dintre cele mai importante functii, dar simplu de învățat, o tehnică de care aveți nevoie atunci când cautati comori. Știind cum să identifici în mod corect poate însemna diferența dintre a sapa o groapă de lată de 20 centimetri sau una de 5 centimetri.

ACE 250 este echipat cu un buton electronic Pinpoint, care face identificarea mai precisă. Folosind acest modul Pinpoint este simplu de lucrat cu detectorul de metale. După detectarea unui obiectiv, așezați bobina de cautare pe teren unde banuiti ca ar fi locația țintei. Apoi apăsați și țineți apăsat butonul Pinpoint păstrând contactul cu solul și mișcați încet bobina de cautare de la stânga la dreapta și apoi fata/spate pe locația țintei. Sonorul maxim va fi auzit atunci când ținta este direct sub centrul bobinei de cautare.

De asemenea, în timp ce folositi identificarea electronică a locatiei prin Pin Point,  pe ecranul LCD este indicată puterea semnalului. Atunci când cel mai mare număr de segmente LCD (în creștere de la stânga la dreapta pe scara) este afișat, centrul de bobinei de cautare este direct deasupra obiectivului.

NOTĂ: Menținerea bobinei pe pamant va asigura ca distanța dintre bobină și sol rămâne constantă pe tot parcursul procesului de identificarea/ In acest caz, distanța este de zero inci. În cazul în care terenul nu permite acest tip de cautare libită, atunci alegeți o distanță pe care o puteti menține constantă între bobină și sol.












Citeste si știrea despre David Booth, care a gasit cu un detector de metale Garrett Ace 250 o comoara de o jumatate de milion de lire sterline.


2 comentarii despre subiectul „Detector metale Garrett Ace 250”:
Cristi spunea...

Poate fi folosit cu usurinta acest detector pentru persoane de 1,98m inaltime?

Anonim spunea...

Cred ca depinde cat e mana de lunga si cum il tii... Oricum, detectorul e tinut de la jumatatea corpului in jos, deci se reduce inaltimea la jumatate. In cel mai rau caz, il vei utilza intr-o pozitie mai verticala decat persoanele mai scunde.

Trimiteți un comentariu

  ☑ Am citit și accept Regulamentul comentariilor.