sâmbătă, 17 mai 2014

Detector metale Golden Mask 4 - Teste adâncime și discriminare

Acesta este cel mai recent model conceput pentru a satisface cerintele curente in detectarea metalelor, Golden Mask 4 se bazează pe platforma lui Golden Mask 3 atât de mulți dintre cei ce sunt familiarizați cu panoul de control și caracteristicile sale. Acest nou model a fost acordat la 18 kHz și o noua electronica a fost proiectata cu scopul de a face GM4 foarte sensibil la tinte mici, împreună cu capabilități de adâncime ușor stimulate față de modelele anterioare.Ca întotdeauna angajamentul Goldenmask a fost întotdeauna pentru a oferi clienților un aparat de înaltă performanță la un preț foarte rezonabil și, în cele mai multe cazuri, un caiet de sarcini mult mai mare in comparatie cu produsele concurente.
Panoul de control

Dupa cum puteti vedea totul este foarte intuitiv si usor descifrabil, potențiometre au o actiune amortizată și simt de calitate.

Adancimea (Power level) : Nivelele maxime vor produce interferente de semnal, acesta este punctul maxim de adancime al detectorului.

Frecventa audio (Audio Freq) : aici se poate schimba tonul audio auzit, functioneaza cu modul de discriminare si cu modul pentru "toate metalele"

Calibrarea solului (Ground Balance) : Acest control se ajusteaza in functie de mineralizarea solului.

Discriminarea metalelor (Disc Level) : Ajustabila intre 1,5 si 2 pentru a elimina fierul.

Comutatoare

- Auto / Man schimba intre calibrarea solului automata sau manuala.
- Audio / Multi Tone schimba intre modul cu tonuri audio pentru discriminarea metalelor sau modul "toate metalele"

In varianta Pro, Golden Mask 4 are ca avantaj major viteza de recuperare, ce il pozitioneaza printre detectoarele mai avansate ce pot opera in zone foarte polulate sau cu gunoaie. Acest detector funtioneaza cu o bobina ce are o raza lunga de detecctare (Dublu D) ce imbunatateste foarte mult perforamanta aparatului pe soluri mineralizate, in timp de geometria bobinei de detectare permite o mai buna penetrare a solului. Golden Mask 4 este fabricat din componente si materiale ce ofera o durata de viata indelungata a detectorului.Caracteristici principale

Golden Mask 4 PRO este disponibil cu o bobina de 10"x9" (26cm.x23cm.) cu design deosebit oferă stabilitate mecanică și termică mai bună; Aceasta dimensiune este optimă - adancime cu +25 30% mai buna, dar cu separarea semnalelor la fel ca bobine de căutare mici.
Un cablu special, făcut din materiale de înaltă calitate și cu un scut comun, concepute pentru a asigura rezistență mecanică si durata mai mare și de viață a bobinei
Carcasa rezistenta cu un echilibru perfect al greutatii.
- Maner rezistent
- Tija formata din 3 piese
- Tija inferioara fabricata din carbon
- Incarcator conceput special pentru Golden Mask
- Garantie de 5 ani a componentelor.

Specificatii

Frecventa de operare – 18 kHz
Modul de detectie – bazat pe miscare
Calibrarea solului automata
Discriminarea metalelor prin tonuri audio
Scala ajustabila de discriminare
Adancime de detectie ajustabila
Componente electronice reconcepute, combinand productivitatea si sensibilitate marita.
Incarcator - caseta de baterii reancarcabile 1,2V AA / 1000 mAh
Operarea detectorului cu un o singura incarcare: minimum 20 ore.
Indicator cu becuri LED pentru baterie scazuta
Mufa casti audio

Sura informatiilor si alte detalii găsiti aici: detectoare-metale.ro .Niciun comentariu despre subiectul „Detector metale Golden Mask 4 - Teste adâncime și discriminare”:

Trimiteți un comentariu

  ☑ Am citit și accept Regulamentul comentariilor.