luni, 12 mai 2014

Detectorul de metale Nokta Fors Gold - Video prezentare

Vă invităm să vizionati un videoclip de prezentare a caracteristicilor tehnice ale detectorului de metale Nokta Fors Gold.



FORS Gold cu designul accesoriile si caracteristicile lui este un detector de metale profesional conceput special pentru necesitatile in prospectarea aurului de pe tot globul. FORS Fold a fost conceput sa fie extrem de sensibil la cele mai mici pepite. Are setari avansate ce minimalizeaza efectul dat de solurile puternic mineralizate si roci ce contin fier care sunt des intalnite in zonele aurifere. Va descoperii pepite la adancimi unde alte detectoare nu vor putea ajunge.
Nu numai ca este cel mai nou detector in materia tehnologiei de detectare a aurului dar este si singurul tip de detector de aur care il veti mai avea nevoie

Dupa cum bine stiu toti prospectorii de aur, zonele aurifere de pe glob au soluri dificile pentru detectoare. Aceste soluri, de cele mai multe ori, contin niveluri ridicate de minerale de fier si roci care contin fier ce genereaza semnale false si afecteaza performantele detectorului de metale. Multumita setarilor avansate proiectate sa elimine aceste minerale, acest detector functioneaza excelent chiar si in cele mai dificile terenuri.

3 MODURI DE CAUTARE

Cautare Generala
De cele mai multe ori numit si modul ''All Metal'', acest mod ajunge pana la cea mai mare adancime. Difierit de celelalte moduri, acest mod are un sunet de fond. Puteti cauta foarte adanc in pamant prin ascultarea diferentelor in acest sunet.

Discriminare (DI3)
Acesta este modul cu 3 tonuri audio. Acest mod este ideal pentru detectarea in soluri cu diferite tipuri de metale, detectorul va genera un ton audio diferit pentru tipuri diferite de metale

Boost (BST)
Este modul discriminare cu doua tonuri. Conceput pentru detectarea in zonele aurifere, acest mod detecteaza mai adanc decat modul discriminare DI3. Ofera o mai mare adancime pentru pepite minimalizand efectul dat de rocile mineralizate.


GROUND TRACKING - SCANAREA SOLULUI

In plus fata de calibrarea manuala si automata a solului, FORS Gold va ofera si scanare solului, functie ce urmareste schimbarile bruste ale solului si ajusteaza calibrarea ca atare. Schimbarile vizibile sau invizibile din sol afecteaza adancimea de detectie dar si capacitatea de discriminare a aparatului asa ca puteti imbunatati performanta detectorului prin activarea aceste functii pe acest tip de sol.


IDENTIFICAREA DIGITALA A TINTEI SI IGNORAREA METALELOR (ID MASKING)

Cand FORS Gold detecteaza o tinta, acesta afiseaza un numar de identificare pe ecran (coeficientul de conductibilitate al metalului) ceea ce va poate da o idee despre ce tip de metal poate fi. Ignorarea metalelor (ID Masking) va ajuta sa cautati doar metalele valoroase si sa ignorati tinte nedorite. Este folosit la ignorarea fierului sau a altor gunoaie ex: folie de alumniu de la ambalaje.


DOUA ECRANE LCD SI INTERFATA GRAFICA

FORS Gold are doua ecrane LCD - unul pe cutia sistemului si unul pe maner. Prin interfata grafica puteti ajusta foarte usor setarile si puteti vedea afisate toate informatiile de care aveti nevoie. Odata ce ati ajustat setarile pe panoul LCD de pe cutia sistemului, puteti urmarii informatiile afisate pe ecranul din fata. In acest fel nu este nevoie sa va uitati in lateral de fiecare data si va ofera un comfort in timpul cautarii.


LOCALIZARE ELECTRONICA(PINPOINT) SI INDICATOR DE ADANCIME

Cu FORS Gold, puteti localiza exact o tinta prin simpla apasare a unui buton. In timp ce va apropiati cu bobina de tinta i modul pinpoint, tonul audio al semnalului va deveni mai puternic si se va schimba in intensitate si in acelasi timp, indicatorul de adancime va fi afisat pe ambele ecrane. Functia pinpoint va ajuta sa localizati linta mai repede si sa sapati pe o zona foarte mica

Acum toate pachetele FORS Gold includ un Nokta RS Pinpointer GRATUIT
Cu noul RS PINPONTER câstigați timp pentru căutarile efectuate!


MODUL VIBRATIE

Conceput pentru persoane cu auz slab, FORS Cold este primul detector care dispune de aceasta functie. Vibratia este ideala si pentru persoane ce nu vor sa foloseasca casti audio in zone cu zgomot cauzat de vant sau valuri.


LANTERNA INCORPORATA

Antena incorporata a lui FORS Gold va ofera iluminare excelenta a zonei de scanare pe timpul noptii sau in zone intunecate.


USOR DE FOLOSIT SI DESIGN ERGONOMIC

FORS Gold este impresionant nu numai in electronica si programare, dar si in folosirea lejera si utilizarea designului ergonomic. Cu setarile usor accesibile, si utilizarea usoara nu va va obosi in cautarile prelungite, FORS Gold este un detector indispensabil pentru toti prospectorii.

DURATA LUNGA DE VIATA A BATERIILOR
FORS Gold foloseste 4 baterii alcaline de tip AA ce pot fi achizitionate de oriunde si va ofera aproximativ 25-30 de ore de folosire. Puteti achizitiona optional baterii reancarcabile si incarcator.


INTERFATA APARATULUI IN 10 LIMBI

FORS Gold este un detector international ce ofer utilizare pe tot globul cu interfata ce poate fi accesibila in 10 limbi. Odata selectata limba din meniu, aparatul va porni in acea limba dupa repornire.


SPECIFICATII TEHNICE

Principiu de operare VLF Balans de inductie
Frecventa de operare 15 Khz (+/-100 Hz latime de banda)
Identificarea metalelor se face in modul pe baza de miscare
Moduri de cautare 3 (General/Discrimination/Boost)
Frecvente audio 5
DIscriminare audio 3 tonuri
Calibrarea Solului Automata si Manuala
Ground Tracking Da
Pinpoint Da
Modulator de frecventa Da
Vibratie Da
Raza de sensibilitate 1-99
Raza de identificare a metalului 0-99
Bobina de cautare 28.5x17.8 cm (11.2"x 7.0") rezistenta la apa DD
Greutatea 1.8 kg incluzand bateriile si bobina
Lungimea 125-150 cm (4'2"-5') extensibila
Baterii 4 AA Alcaline

Sursa informatiilor si alte detalii: detectoare-metale.ro.

Niciun comentariu despre subiectul „Detectorul de metale Nokta Fors Gold - Video prezentare”:

Trimiteți un comentariu

  ☑ Am citit și accept Regulamentul comentariilor.