sâmbătă, 17 mai 2014

Detectorul de metale Nokta Golden Gate 3D Plus, cu sistem de operare Linux

GOLDENGATE PLUS 3D transforma utilizarea obisnuita a detectoarelor de metale intr-o experienta unica. Este primul detector de metale din lume care face asocierea intre tinta si semnal-forma si semnal-dimensiune in timpi reali. GOLDENGATE PLUS 3D has a built-in GPS. re un receptor GPS incorporat. O alta caracteristica oferita alaturi de GPS este tehnologia de urmarire TRACKING D.I.S.S., dezvoltata recent.



GOLDENGATE PLUS 3D separa metalele detectate in 3 grupuri diferite: Aur/Neferoase, Feroase si Fier/Aliaje si ofera rezultatul instant. Pentru prima oara, toate aceste tehnologii sunt valabile intr-un singur detector de metale multumita inginerilor firmei NOKTA. Detectorul de metale GOLDENGATE PLUS 3D vine cu un meniu in 10 limbi, setari de cautare predefinite si teme personalizabile, oferind utilizatorilor acestuia operatiuni de cautare mai placute.



ASOCIERE SEMNAL-DIMENSIUNE / ASOCIERE SEMNAL-FORMA

GOLDENGATE PLUS 3D asociaza semnalul obtinut de la tinta cu dimensiunile acesteia (lungime – latime). Bazandu-se pe unghiul tintei subterane, detectorul va afisa dimensiunile in centimetri pe diagrama ecranului tridimensional de rezultate. Utilizatorul va afla aria de cautare si dimensiunile tintei urmarind aceste date.

GOLDENGATE PLUS 3D poate afisa graficul tridimensional al semnalului detectat instant. Arata tintele echilaterale folosind cercuri si forme sferice iar pe cele lungi prin forme dreptunghiulare.

INDICATORUL DE ADANCIME

GOLDENGATE PLUS 3D indica utilizatorului adancimea tintei detectate in centimetri pe bara de adancime prezenta pe ecranul tridimensional de rezultate.
Ecranul tridimensional satisface toate asteptarile unui utilizator de detector de metale intr-un singur ecran. Separarea, Adancimea, Dimensiunile si Graficul tridimensional al tintei ofera utilizatorului rezultate detaliate si exacte. Detectati diferenta cu GOLDENGATE PLUS 3D.



MODURI DE CAUTARE
Exista 5 moduri automate predefinite de cautare. Fiecare mod este selectat in functie de structura solului ariei de cautare. Dispozitivul va ajusta automat toate setarile necesare si le va pregati de cautare. Aceste moduri sunt: Cautare generala, Cautare la adancime, Mineralizare ridicata, Metal “nevaloros” si modul Plaja. In plus, nivelurile de sensibilitate Threshold si RX ale fiecarui mod de cautare pot fi personalizate si salvate de catre utilizator.


SETARE SOL
GOLDENGATE PLUS 3D seteaza mai repede si mai exact




SETAREA SENSIBILITATII ( THRESHOLD si RX GAIN)
Este dificil sa obtii rezultate precise in zone unde pamantul are un nivel ridicat de minerale si densitate magnetic. Aceste conditii nefavorabile ingreuneaza tuturor utilizatorilor de detectoare folosirea acestora. Cu GOLDENGATE PLUS 3D, nivelul de sensibilitate poate fi ajustat. In functie de conditiile zonei de cautare, sensibilitatea poate fi scazuta sau crescuta. GOLDENGATE PLUS 3D ia in considerare sensibilitatea cautarii.

SEPARAREA
GOLDENGATE PLUS 3D ofera instant utilizatorului informatii cu privire la discriminarea si identitatea metalului detectat. Aparatul dispune si de o setare de discriminare ce poate fi schimbata de catre utilizator. Prin aceasta setare , utilizatorul va selecta metalele care doreste sa fie detectate ca fiind feroase si cele ca fiind neferoase. Una din cele mai importante caracterisitici ale GOLDENGATE PLUS 3D este viteza de recuperare. GOLDENGATE PLUS 3D poate detecta metale feroase si neferoase situate in apropiere unele de celelalte urmand sa le separe pe fiecare in parte in ecranul de cautare

GPS si TRACKING (URMARIRE)
Utilizatorii GOLDENGATE PLUS 3D pot afla si salva coordonatele zonei in care executa cautarea, la fel si altitudinea la care se afla si viteza de cautare. Pot obtine informatii detaliate despre zona respectiva cum ar fi caracterisitici geografice, istoria locului, etc introducand coordonatele in aplicatii (Google Earth®, Yahoo Maps®) prezente pe internet sau in computere. Nu exista riscul de a va pierde cautand ceva pierdut.

TRACKING (URMARIRE)
Hartile utilizatorului pot fi create cu ajutorul operatiei TRACKING a dispozitivului GOLDENGATE PLUS 3D. Pot fi salvate hartile zonelor de cautare si informatii despre locul in care a fost utilizatorul, unde s-a oprit si a cautat si cat de departe a ajuns acesta. Aceasta optiune va ofera posibilitatea de a reveni la una din zonele salvate. GOLDENGATE PLUS 3D ii aminteste utilizatorului cand si de ce s-a oprit. Cautarile devin mai usoare iar zonele de cautare nu se uita niciodata multumita optiunii de urmarire

TEHNOLOGIA D.I.S.S.
Meritul calitatii semnalului din pamant este determinat de claritatea si stabilitatea acestuia. Toate detectoarele si bobinele de cautare sunt afectate negative de catre factori climatic si atmosferici. Tehnologia D.I.S.S. filtreaza efectul ca rezultat al acestor factori si creste calitatea semnalului. Iti permite sa cauti neintrerupt verificand solul constant. Inginerii firmei NOKTA care au inventat aceasta noua tehnologie folosesc D.I.S.S. la toate dispozitivele create de ei.



DSP- Digital Signal Processing (procesarea digitala a semnalului)
Tehnologia detetctorului de metale GOLDENGATE PLUS 3D este alimentata de 4 procesoare. Poate procesa semnal mult mai rapid si mai eficace multumita unui procesor secund care functioneaza la o viteza de 216MHz si care are un Floating Point DSP si un ADC de 16 biti. Informatiile ii sunt oferite utilizatorului cu rapiditate fara a ingreuna functionarea sistemului.



SISTEM DE OPERARE LINUX
GOLDENGATE PLUS 3D foloseste tehnologia LINUX. Sistemul de operare LINUX poate fi folosit pe toate platformele de computer fara complicatii. Sistemul de operare LINUX, cu un support enorm al hardware-ului, functioneaza cu mare success in toate platformele cu sistem incorporat, notebook-uri, desktop-uri, servere, statii de lucru si smartphone-uri.

ECRAN TFT DE 5,7” (14cm)
Pentru GOLDENGATE PLUS 3D a fost folosit un ecran VGA (640x480) de inalta calitate. Acest ecran de inalta rezolutie face utilizarea GOLDENGATE PLUS 3D mai usoara si mai distractiva. Totul se vede mai clar cu GOLDENGATE PLUS 3D.

TEME
Era personalizarii detectoarelor de metale a inceput! Utilizatorii pot ajusta interfetele GOLDENGATE PLUS 3D, tonurile de functionare si cautare, si optiunea accelerometrul care regleaza pozitia bobinei de cautare fata de sol.

INREGISTRAREA DATELOR
GOLDENGATE PLUS 3D salveaza hartile de urmarire, coordonatele gps-ului, si graficele tridimensionale in memorie. Cautarile effectuate cu GOLDENGATE PLUS 3D nu vor fi uitate niciodata.!

SUN MODE
Optiunea SUN MODE este folosita cand lumina soarelui este foarte puternica si afecteaza ecranul. Optiunea poate fi folosita pe orice interfata a GOLDENGATE PLUS 3D. “Face cititul si vizualizarea mai usoare in conditii de luminozitate excesiva.”

MENIU IN 10 LIMBI
GOLDENGATE PLUS 3D dispune de 10 limbi: Engleza, Turca, Germana, Franceza, Spaniola, Rusa, Bulgara, Greaca, Araba si Persa..

Sursa informatiilor si alte detalii gasiti aici: detectoare-metale.ro

Niciun comentariu despre subiectul „Detectorul de metale Nokta Golden Gate 3D Plus, cu sistem de operare Linux”:

Trimiteți un comentariu

  ☑ Am citit și accept Regulamentul comentariilor.