marți, 13 mai 2014

XP Deus, primul detector de metale wireless si primul cu tija complet telescopică

XP va prezinta DEUS, primul detector de metale wireless si primul cu tija complet telescopica. Puterea, viteza, precizia, greutatea scazuta si caracterul compact toate au fost realizate prin încorporarea unor componente dezvoltate pentru tehnologii de vârf.DEUS marchează un progres tehnologic și este o adevarata inovatie in designul detectoarelor de metale. Arhitectura sa patentată se bazează pe trei elemente:

O bobină, o telecomanda și un set de căști audio, care sunt unice în modul cu care comunica unul cu celălalt printr-o legătură radio digitala. Bobina de căutare conține componentele esențiale pentru prelucrare a semnalelor, care nu mai trebuie să fie transmise prin intermediul unui cablu, acestea sunt digitizate și analizate direct la sursă de către un circuit digital ultra-miniatural, care îmbunătățește considerabil calitatea achiziției semnalului. Acest circuit, care este integrat în bobina de detectare, procesează informațiile și il trimite la căști și la telecomanda, în timp real, prin intermediul unei frecvente radio.Opriți telecomanda și DEUS continuă să lucreze!

Numai modulele WS4 și WS5 pot controla detectorul, permițându-vă să detectati cu o configurație cat mai portabila. XP este singurul producator ce ofera două opțiuni de căști fără fir pentru a se potrivi cerințelor dumneavoastră. Ambele WS4 & WS5 folosesc funcții identice și controale definite de utilizator. În absența telecomenzii, căștile vă permit să reglați toate setările principale de detectare

Funcții ajustabile direct prin căști (WS4 sau WS5):

- Discriminarea
- Sensibilitatea
- Calibrarea sulului (Ground Balance)
- 5 Multi tonuri audio + Tonalitatea (Pitch) + Tonuri complete
- 4 Frecvente (4 kHz, 8 kHz, 12 kHz, 18 kHz )
- 10 programe din fabrica + 8 programe ce pot fi definite de utilizator
- Control al volumului audio


CARACTERISTICI:

- Wireless
- Controale setate din fabrica
- Pliabil si ergonomic
- Rezistent la conditii meteorologice
- Baterie cu litiu cu durata lunga de viata: 27 ore
- Incarcare rapida prin USB: 2 ore
- Indicaarea nivelul bateriei pentru casti si bobina
- Cifra de conductibilitate (VDI)
- Bobina interschimbabila


Asamblati sau strangeti tija în doar 5 secunde!
Schimba bobina într-o clipă!

Noua tija patentat "S TELESCOPIC" poate fi depozitata instantaneu și este mult mai ușor de manevrat decât o tija dreaptă, cu un mâner integrat. Este deosebit de confortabil de utilizat datorită formei mânerului de cauciuc și a unghiul operațional îmbunătățit.

Sursa informatiilor si alte detalii gasiti aici: detectoare-metale.roUn comentariu despre subiectul „XP Deus, primul detector de metale wireless si primul cu tija complet telescopică”:
Anonim spunea...

Intradevar asta este detectorul dupa care multi tanjesc.
Detectoristii care il folosesc sunt foarte multumiti de el si mai ales ca gaseste obiecte mici la adancimi mari.
Dovada este ca gasiti o multime de filmulete cu el pe YouTube.
https://www.youtube.com/watch?v=Uh09UtN7YOE

Trimiteți un comentariu

  ☑ Am citit și accept Regulamentul comentariilor.