joi, 8 ianuarie 2015

Abonare prin email la știrile Harta Comorii

Salutări, cautători de comori, legende și istorie !

De astăzi, Harta Comorii vă oferă posibilitatea de a vă abona gratuit prin email la știrile publicate.

Dupa abonare și confirmarea abonării ( dând click pe linkul de activare din mesajul trimis de către Harta Comorii, după introducerea emailului dvs. și apăsarea pe butonul "Submit", precum si rezolvarea codului Captcha), veți primi zilnic maxim un mesaj cu titlurile publicate în ziua respectiva. Atenție, fără această verificare prin click pe linkul de activare din mesajul respectiv, nu veți primi noutățile ( astfel este conceput sistemul de către Google, care găzduiește și oferă suportul pentru Harta Comorii, pentru a nu se abona altcineva în numele dvs). Dacă nu este publicată nicio știre în respectiva zi, nu veți primi nici un email.

De asemenea, în toate emailurile cu noutăți veti regăsi și un link de dezabonare.

Formularul de abonare îl găsiti in bara laterala, pe orice pagină a websiteului Harta Comorii, imediat sub formularul de căutare pe site.


Mulțumind celor care ne-au sfătuit să introducem și aceasta posibilitate, dar și dvs., pentru că sunteți cititori cu adevărat speciali și parte a comunității Harta Comorii, vă dorim lectură plăcută în continuare si mult succes în acest hobby extraordinar !

Niciun comentariu despre subiectul „Abonare prin email la știrile Harta Comorii”:

Trimiteți un comentariu

  ☑ Am citit și accept Regulamentul comentariilor.