joi, 2 iulie 2020

5 exemple de detectoare de metale pentru începători

Cam de fiecare dată când ați auzit sau văzut o știre despre acest hobby al detecției de metale sau despre descoperirea de comori, ați văzut pe cineva cu un detector de metale. Dacă ați visat vreodată să practicați acest hobby, ar trebui să investiți într-un detector de metale de calitate, care să vă asigure că veți încheia ziua cu niște mici sau mari descoperiri. Mai jos, am selectat unele dintre cele mai bune detectoare de metale pentru începători, pentru a începe aventura dvs. în căutarea de artefacte și tezaure, inclusiv din metale prețioase.

Dar de ce tip de detector de metale aveți nevoie? Tipul de detector de metale pe care îl alegeți va depinde în principal de tipul de obiecte pe care le căutați și de locația unde le veți căuta. În general, există trei tipuri de scopuri diferite pentru detectoarele de metale: găsirea de monede și artefacte în teren relativ uscat, detecția pe plaje și în zone subacvatice sau detectoare pentru prospectarea aurului.

Detectoarele de plajă și subacvatice tind să fie mai robuste și mai rezistente la rugină pentru a ajuta la combaterea coroziunii din aerul mării și ape sărate. Evident, acestea trebuie să fie impermeabile pentru a detecta prin apă și nisip, care au proprietăți fizice diferite decât pământul uscat. Detectoarele pentru prospecțiune de aur vor folosi frecvențe mai mari pentru a detecta diferențele dintre aur și alte metale. Acestea vor avea cel mai mare succes în zonele bogate în aur, deoarece este puțin probabil să găsiți aur natural în altă parte.

Din cauza acestor considerente, un detector de metale multifuncțional este cel mai bun pentru începători. Poate găsi monede și alte obiecte din metal și uneori chiar poate găsi ceva aur. Dacă nu sunteți sigur ce tip de detector doriți să cumpărați, unul care poate fi utilizat în scenarii diferite este cel care trebuie cumparat, deoarece va oferi cele mai multe opțiuni de utilizare.

Am cercetat mai multe surse de experți, precum și sute de recenzii ale consumatorilor pentru a selecta cele mai bune cinci exemple de detectoare de metale, bazându-ne pe numărul de clienți care au evaluat produsele cu cel puțin patru din cinci stele pe site-ul de vânzare cu amănuntul Amazon.com, precum și website-urile producătorilor.

Pentru începători -  Fisher F22 

Scorul clienților de pe Amazon.com: 91% i-au oferit 4 stele sau mai multe
Ușor și rezistent, acest detector este un model pentru începători pe care îl veți utiliza cu plăcere.

- Prețul pe amazon.com este de 297,70 dolari americani, dar îl gasiti și la 219,00 USD (26% reducere)
- Este din categoria ușoară, este ieftin.

Ca pentru orice hobby nou, este posibil să nu doriți să cheltuiți o avere pe ceva ce nu ați mai încercat până acum. Acest detector de metale intră în categoria de sub 250 de dolari și este echipat cu tot ce aveți nevoie pentru căutarea de comori. Fisher are un exterior rezistent la intemperii și cântărește doar 2,3 kilograme, deci este atât rezistent, cât și ușor. Deși are 10 niveluri de frecvență care pot detecta până la nouă centimetri în subteran, are și niveluri prestabilite, cum ar fi pentru bijuterii, artefacte și monede, care pot fi utile atunci când înveți cum să folosești detectorul. Cu toate acestea, nu are capacitatea de a prospecta aur. Când îl folosești, capătul poate fi scufundat în apă, dar caseta de control nu este rezistentă la apă, deci asigurați-vă că o mențineți uscată.


Pentru copii - Bounty Hunter Junior TID

Scorul clienților de pe Amazon.com: 80% au acordat 4 stele sau mai multe
Atrageți copii spre acest hobby, prin intermediul acestui detector de dimensiuni mai mici.

Pe amazon.com costă 69.99 dolari:
- categorie ușoară
- 2 ani de garanție
- copiii vor fi încântați

Când copiii tăi sunt mici, vor să facă tot ceea ce faci tu, deci profită de aceasta perioadă care va trece rapid și învață-i un nou hobby care ar putea dura toată viața. Acest detector de metale pentru juniorii tăi este ușor de utilizat și dimensionat ideal pentru copiii sub vârsta de 10 ani. Are un ecran ușor de citit, care îi va anunța când au găsit ceva și cât de adânc este îngropat obiectul. Bobinele pot fi plasate în apă sau în medii umede și pot detecta totul, de la monede până la aur. Cu toate că este cu siguranță mai avansat decât detectoarele de jucărie pentru copii, trebuie să fii conștient de faptul că vine doar cu o garanție de un an.



Pentru mai multe scopuri - Fisher F75

Scorul clienților de pe Amazon.com: 73% i-au oferit 4 stele sau mai multe
Obțineți un semnal cert, chiar și în zonele bogate în fier.

- Fisher F75 se poate cumpără de pe detectoaredemetale.ro la prețul de 690€ (TVA inclus)
- Recomdandat în zonele cu mult gunoi feros
- Ecran ușor de citit

Fisher F75 este cu siguranță o investiție mult mai mare decât F22, dar vine și cu unele îmbunătățiri considerabile. În primul rând, este un detector polivalent, ceea ce înseamnă că este capabil să detecteze orice, de la monede până la artefacte din aur și poate produce detecții precise într-o varietate de terenuri. Acesta este cu aproximativ două kilograme mai greu decât F22, dar este echilibrat și ușor de utilizat. Cel mai important, detectorul face o treabă excelentă în descoperirea de artefacte și monede, chiar și în zonele cu mult fier. Această performanță se datorează modurilor de discriminare cu filtru dublu, care vă permit să ignorați semnalele de fier. Și deși este mai scump decât alte detectoare de metale pentru începători, acest model are și o bobină de 11 inci, astfel încât să puteți scana mai rapid zonele mai mari.



Raport bun calitate-preț: Garrett ACE 300

Scorul clienților de pe Amazon.com: 94% i-au oferit 4 stele sau mai multe.
Un ecran excelent și multe accesorii la un preț rezonabil

Versiunea ACE 300i se poate cumpăra de pe detectoaremetale.ro la prețul de 310€ (TVA Inclus)/
- Accesorii
- Ecran LCD mare
- Greu

Deși Garrett ACE 300 este aproape de prețul Fisher 22, vine cu accesorii mai utile, precum și funcții similare modelelor concurente. Fiind un detector polivalent, poate găsi totul, inclusiv monede, relicve și aur în medii diverse, în zone bogate în fier și chiar și în apă mică. De asemenea, are un identificator digital de ținte care detectează conductivitatea obiectului și îl afișează pe ecran de la o scară de la 0 la 99. Conductivitatea mai mare va indica de obicei aur, în timp ce un număr mai mic va reprezenta bijuterii mici, fier și oțel. Din păcate, acest detector cu multe caracteristici este, de asemenea, un pic mai greu, cântărind cu puțin peste cinci kilograme, deci poate fi incomod pentru unele persoane să îl folosească mult timp.



Pin pointer - Garrett Pro-Pointer AT

Scorul clienților: 95% i-au acordat 4 stele sau mai mult
Acest detector cu dimensiunile unei lanterne te poate ajuta să descoperi artefacte scufundate.

Pin-pointerul subacvatic Garrett Pro-Pointer AT se poate cumpăra de pe detectoaredemetale.ro la prețul de 157 € (TVA inclus):
- categorie ușoară
- funcție de lanternă

Indiferent dacă doriți să vă plimbați pe la lacurile locale sau să treceți prin mici pârâuri de apă, acest detector submersibil vă poate ajuta să găsiți și un obiect pierdut. Pro-Pointer AT poate funcționa sub apă până la adâncimea de 10 metri și are trei setări de sensibilitate, pentru a vă ajuta să identificați ținte mici. Culoarea portocalie strălucitoare este ușor de observat sub apă, iar lanterna sa vă va ajuta la iluminarea terenului sub apă. De asemenea, are un buton care poate restrânge rapid câmpul de detecție, pentru identificarea mai precisă a țintelor mai mari. Ca orice pin-pointer, este un detector suplimentar pentru un alt detector de metale mai mare și mai performant și nu înlocuiește complet un detector de metale.


2 comentarii despre subiectul „5 exemple de detectoare de metale pentru începători”:
Anonim spunea...

Pare intersant Fisher F75. Ca tot a venit vara, cred ca voi face o investitie si ma apuc de detectie. Ms de pont.

Anonim spunea...

Interesant

Trimiteți un comentariu

  ☑ Am citit și accept Regulamentul comentariilor.