joi, 23 aprilie 2015

Filmul românesc "Comoara" se lansează în cinematografe

Filmul "Comoara" de Corneliu Porumboiu va debuta pe marile ecrane din România pe 29 mai 2015.


Sinopsis: Costi lucrează la primărie si are viaţă liniştită, până când intr-o seară, un vecin disperat că îi scoate banca apartamentul la vânzare, il roagă să îi împrumute nişte bani. Cum si Costi are credite la bancă, il refuză inital. Dar vecinul îi spune că în satul bunicilor săi există o legendă: se zice că străbunicul său ar fi îngropat o comoară în curtea casei, înainte de venirea comuniştilor la putere. Il roagă pe Costi să plătească pe cineva cu un detector de metale şi îi spune că dacă vor găsi comoara, o vor impărţi jumătate - jumătate. Costi nu stă prea mult pe gânduri. De a doua zi caută pe cineva cu un detector de metale...


Mai exista un film romanesc denumit "Comoara", din anul 1962, dar povestea aceluia este cu totul alta : "În secolul 16, românii dintr-un ţinut transilvănean descoperă din întâmplare comoara regelui dac Decebal. Giuvaerurile sunt imediat trimise în principatul Moldovei, condus de prinţul Petru Rareş, dar prinţul Transilvaniei şi regele Ungariei tocmesc o bandă de mercenari şi le ordonă să atace mesagerii şi să fure comoara."

Dacă sunteti pasionati de comori si detectie metale, probabil ambele filme sunt recomandate si pentru dvs.Niciun comentariu despre subiectul „Filmul românesc "Comoara" se lansează în cinematografe”:

Trimiteți un comentariu

  ☑ Am citit și accept Regulamentul comentariilor.