marți, 18 septembrie 2018

A găsit trei lingouri din aur într-un vechi dulap de bucătărie

Un bărbat din Bremen (Germania) a găsit în luna august a acestui an trei lingouri din aur într-un vechi dulap de bucătărie. Lingourile cântăresc în total 2,5 kilograme de aur și valorează 83.500 euro.


Lingourile din aur erau depozitate într-un plic ascuns după peretele din spate al unui sertar. La două zile de la descoperire, bărbatul a informat autoritățile prin email. Acesta a predat ulterior lingourile și va primi o recompensă de aproximativ 2500 euro. Angajații de la biroul de obiecte pierdute au fost uimiți de onestitatea descoperitorului.


Cu ajutorul poliției, originea lingourilor din aur a fost clarificată. Dulapul de bucătărie a aparținut unui bătrân, pe care vecinii îl consideraseră o persoană înstărită și care a murit în luna martie. Mobilierul a fost scos ulterior din casa în care acesta a locuit de către un administrator imobiliar (cu care bătrânul încheiase în timpul vieții un contract de administrare) și pus la vânzare.Niciun comentariu despre subiectul „A găsit trei lingouri din aur într-un vechi dulap de bucătărie”:

Trimiteți un comentariu

  ☑ Am citit și accept Regulamentul comentariilor.